Bewust bekwaam

Zin in verandering?

Een coachtraject waarin je gaat onderzoeken wat er bewust en onbewust bij je leeft ten aanzien van je werk. Het kan hierbij zowel gaan om gevoelens van onvrede als om positieve gevoelens, zin hebben in een verandering. Vaak is het een complexe mix van beide. Zo kan een spontaan gevoel van zin hebben in verandering direct gevoelens van schuld oproepen.

Je innerlijke kompas

Door Focusing leer je contact maken met wat onbewust bij je speelt. Het geheel aan indrukken die opkomen als je denkt aan je werk. In 6 tot 8 sessies onderzoeken we hoe je de informatie die dit oplevert kunt inzetten. Je krijgt 360 graden inzicht in de vaak complexe mix van gevoelens en behoeften die zijn verbonden met je werk. Daarnaast verwerk je dieper liggende emoties sneller en gemakkelijker. Het versterkt je innerlijke kompas.

Voor wie?

  • Als je vastloopt in je werk; bij een sluimerend gevoel van onvrede.
  • Voor iedereen met vage lichamelijke klachten gerelateerd aan werk. Burnoutpreventie.
  • Voor gevoelige mensen die veel indrukken opnemen uit hun omgeving.
  • Voor iedereen die de balans tussen werk en privé wil verbeteren.
  • Bij ingrijpende gebeurtenissen: reorganisatie, outplacement, verandering positie.
  • Voor iedereen die te maken heeft met het betreden van een nieuwe levensfase (midlife) n de gevolgen daarvan voor je loopbaan.

Ervaring

Sinds 2008 begeleid ik mensen actief in hun loopbaan. Door advies en coaching, en door de organisatie van bijeenkomsten voor netwerk en intervisie. Sinds 2013 alleen nog voor individuele begeleiding door Focusing.

Portfolio

ProJob – interimprofessionals, 2014 – 2016

Deel van flexibele schil van trainers en coaches. Begeleiding bij outplacement, focustraining.

Leiderschapshuis, 2011 – 2016

Deel van het netwerk van coaches en trainers. Individuele coaching.

De portretfoto bovenin is van Micon Schorsij. Hij is overgestapt van ICT naar het houden van een lunchcafe, Paviljoen van Beuningen. Dat was geheel zonder mijn hulp.
Voor inspiratie en veel verhaal: zie https://www.facebook.com/pg/eigenbron/photos/?tab=album&album_id=1785579995060460