Focusing en de innerlijke criticus

Workshop Innerlijke criticus, innerlijk kind.

Heb je ervaring opgebouwd met Focusing dan kun je in deze workshop veilig aan de slag met het onderzoeken van je innerlijke kind en je innerlijke criticus. De kwetsbare diepere delen van jezelf en de wijze waarop je deze hebt moeten beschermen. Je leert liefdevolle aandacht te hebben voor dat wat kwetsbaar en gevoelig is in je, waardoor het kan transformeren.

Voor wie?

  • Voor mensen die perfectionistisch zijn, veel van zichzelf vragen. Burnoutpreventie!
  • Voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling.
  • Voor mensen die een betere balans in leven en werk willen ontwikkelen.
  • Voor gevoelige mensen die veel indrukken opnemen uit hun omgeving.
  • Voor mensen die met mensen werken; om dicht bij jezelf te blijven.

Ervaring

Sinds 2006 ben ik actief op het gebied van Focusing. Daarbij heb ik les gehad van meerdere zeer ervaren docenten w.o. Ann Weiser Cornell. Sinds 2013 ben ik Focusbegeleider en sinds 2014 internationaal gecertificeerd Focustrainer en als zodanig verbonden aan The International Focusing Institute.. Daarnaast ben ik mede-oprichter en tot 2018 bestuurslid van de Stichting Focusing Nederland de opvolger van het Nederlandse Focusnetwerk.

Waar?

Workshops vinden plaats in Hilversum en Utrecht. Op verzoek ook bij geïnteresseerde organisaties en verenigingen in-company. Zie onder Actueel voor nieuws en data, of stuur een email met je vraag en contactgegevens aan eigen-bron@xs4all.nl. Kijk ook op www.stichtingfocusing.nl voor aanbieders bij jou in de buurt.