Wat kan ik voor je doen?

Training

Introductie Focusing
Maak kennis met Focusing als natuurlijke vaardigheid. In deze workshop leer je de zes stappen kennen en gaan we dieper in op werking en achtergrond.
Lees meer…

Focusing I t/m IV
In vier kortlopende gecertificeerde trainingen maak je kennis met de verschillende Focusstappen. Je leert ermee werken en ze toepassen in leven en werk.
Lees meer…

Focusacademie
De Focusacademie brengt je in contact met sluimerende creatieve vermogens. Door een combinatie van Focusing en inspirerende schilder- en tekenlessen op groot formaat, ontdek je een potentieel dat je niet voor mogelijk had gehouden.
Lees meer…

Focusing en dromen
Een workshop waarbij je d.m.v. Focusing ingaat op je dromen. Hoewel droomduiding een bekend begrip is, gaat het bij Focusing en dromen juist om het aanboren van dat wat jouw droombeelden uniek maakt.
Lees meer…

Focusing en de innerlijke criticus
In deze workshop ga je aan de slag met het onderzoeken van je innerlijke kind en je innerlijke criticus. De kwetsbare diepere delen van jezelf en de wijze waarop je deze hebt moeten beschermen.
Lees meer…

Coaching

Persoonlijk ontwikkeling
Een coachtraject waarbij je al focussend onderzoekt wat er onbewust bij je leeft, privé of in je werk. Het geheugen van je lijf is hierin leidraad en een belangrijke bron van onverwachte informatie. Het draagt bij aan een helder, 360 graden inzicht in complexe situaties en een sensitieve wijze van communiceren.
Lees meer…